Cursul Online Live

Bloom from Within

Transformă-ţi Viaţa în doar 12 Săptămâni!

Oprește Vocea care-ți Spune că nu Poți.

Pune-ți în valoare Calitățile.

Trăiește, în sfârșit, Liberă.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Prețul Special e Valabil doar până expiră cronometrul!

“Succesul e al altcuiva – nu al meu.

Chiar crezi asta?

Mă bucur că ai ajuns aici. Nu cred că e o întâmplare faptul că citești acest mesaj. 

Cred că în sfârșit e timpul să te uiți puțin la viața ta. La cariera ta. La familia ta. La alegerile care te-au adus aici, acum.

Ești mulțumită de ceea ce ai realizat?

Afacerea ta e acolo unde sperai? Ai reușit să ajungi în carieră la locul dorit de tine? Ai familia și soțul pe care ți le-ai dorit mereu?

Sau există o parte din tine care știe că poți mai mult, că meriți mai mult, că ar trebui să fii mai mult…, dar nu poate să iasă la suprafață?

Li se întâmplă chiar celor mai buni dintre noi. Oricât de ambițioase, curajoase, frumoase, inteligente am fi…parcă ne trăim toată viața cu frâna de mână trasă.

Parcă avem un văl peste ochi și nu putem să vedem cât de multă putere avem de fapt. Ne dorim multe, oferim multe și obținem…nu destul!

Ne e frică, simțim că nu avem Control, nu mai știm cine suntem sau ce vrem.

Simțim Revoltă, anxietate, stres…și vrem să ieșim din zona de confort. Poate și tu ești aici…

…vrei să-ți dai demisia și să începi ceva pe cont propriu.
…vrei să iei decizia aia și să-ți duci afacerea la un alt nivel.
…vrei să ceri o promovare sau o mărire de salariu.

Vrei, vrei, vrei…

…dar, dar, dar…

Ceva din tine te oprește să obții ceea ce meriți! Poate ți-e frică de eșec, poate te temi că nu vei face față, poate ai impresia că nu ești destul de bună…

Oricare ar fi motivul. De fiecare dată când vrei să faci un pas curajos înspre mai bine, te răzgândești în ultima clipă.

Și te întorci în același loc călduț și confortabil…acoperită de rușine că (iar) nu ai avut Curaj.

Cum am ajuns așa? te întrebi, poate…

Ei bine, sunt aici să-ți spun că nu e vina ta!

Îți explic imediat de ce 🙂

Mă crezi că Mintea ta te Sabotează?

Fiecare avem adânc înrădăcinați în psihic, 10 Sabotori: Judecătorul, Perfecționistul, Binevoitorul, Hiper-ambiţiosul, Victima, Hiper-raţionalul, Hiper-vigilentul, Neliniştitul, Dominatorul, Evitantul.

Nu se pune problema dacă există sau nu și în mintea ta. Sabotorii sunt un fenomen universal şi singura întrebare pe care trebuie să ți-o pui este “cât de puternici sunt sabotorii mei?”.

Deși rolul lor este să te protejeze de durere (fizică sau psihică), Sabotorii reușesc să te înfrâneze constant. Și asta pentru că ei doar reacționează la ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Iar dacă ei simt un risc aproape de tine, fac tot ce pot să te salveze. Chiar dacă riscul e închipuit. Atunci îți afectează creșterea și dezvoltarea.

Când sunt activi, Sabotorii pot să-ți creeze dezamăgire, frică, regrete, durere, vină, ruşine şi anxietate. Adică fix acele sentimente negative care te împiedică să-ți atingi Potențialul Maxim și să trăiești o viață împlinită, în armonie cu tine și cu valorile tale.

Cu alte cuvinte… mintea ta e ceea ce te sabotează. Și, în același timp totul este în capul tău. La propriu!

Deci, ce e de făcut?

Cum te împrietenești cu mintea ta?

Te Invit în Programul Bloom from Within

 

Cursul Online de 12 Săptămâni

La sfârșitul acestui Curs îți potolești Sabotorii și trăiești conform Valorilor Tale!

Am construit acest program pe o Metodă Proprie, Inedită în România.

Aceasta conține exerciții și instrumente puternice de transformare a mindsetului, pe care le-am rafinat în peste 3.000 de ore de practică cu clienții și propria dezvoltare personală și profesională, alături de mentori din România și din străinătate.

Astfel, am pus la punct Metoda, pentru a o face cât mai eficientă și accesibilă pentru tine.

Vreau să te ajut să trăiești cu mai puțin stres și mai multă bucurie în viața ta.

Cu ajutorul acestui Curs reușești să-ți recunoști Sabotorii. Adică acel dialog interior subconștient, responsabil pentru toate emoțiile negative.

Apoi, după ce-i recunoști înveți să-i gestionezi și să-i oprești din a-ți controla Viața și Alegerile.

Mai mult – te ajut să descoperi așii din mânecă ai oamenilor de succes. Care nu sunt ce te aștepți.

Fiecare om de succes a ajuns acolo fiindcă a știut să-și valorifice punctele forte. Asta vreau să fac și pentru tine.

Să te ajut să-ți descoperi calitățile unice, punctele forte și să le folosești conștient pentru viața și cariera ta.

De acum, iei cele mai bune decizii pentru tine. Din Curaj, nu din teamă. Motivată și cu fruntea sus, indiferent de situație.

Iar la finalul zilei împlinită, oricât de grea ți-ar fi fost ziua.

Intră acum în Programul

Bloom from Within!

Prețul Special e Valabil doar până Expiră Cronometrul

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Bine ai Venit în lumea mea!

Sunt Mihaela Molner, o pasionată de viaţă şi de muncă, deopotrivă. Mă fascinează mindsetul şi influenţa lui în viaţa noastră.

Ştiu cum este când lumea este la picioarele tale, dar şi când pare să se fi sfârşit. Sunt omul de astăzi datorită experienţei de viaţă, eşecurilor şi mentorilor care mi-au ghidat drumul.

Am peste 20 de ani experiență în carieră: atât ca angajat, cât și ca antreprenor și freelancer. Am pornit de jos și am ajuns să ocup cele mai înalte poziții de top management.

Din iubire de oameni, am devenit Trainer și Coach profesionist. Dar nu m-am oprit doar aici.

Mă dezvolt continuu profesional, lucrez cu mentori din România și străinătate și cresc valoarea pe care o ofer clienților mei. În curând voi deveni unul dintre primii coachi din lume certificați în Positive Intelligence Coaching! Sunt printre primii coachi din lume specializați în PQ Mental Fitness Coaching alături de Shirzad Chamine, părintele Inteligenței Pozitive.

Îmi place să lucrez cu emoţiile şi gândurile şi să fiu, la rândul meu, ghid femeilor care sunt hotărâte să devină stăpâne pe propria viaţă şi carieră.

În prezent, colaborez cu profesioniștii din corporații, antreprenorii și freelancerii care au nevoie de Acea Schimbare.

Eficientă, reală, care să dureze pe termen lung. Prin care își transformă viața și cariera.

Vreau să te ajut să te bucuri de viața și de cariera ta. Fără stres și având în același timp relații care te împlinesc.

Puterea mea stă în bucuria clienţilor mei. Puterea clienţilor mei stă în ei înşişi.

Sunt aici pentru a te ajuta să-ţi găseşti propria forță interioară.

Am lucrat cu Femei Minunate.

 

Câteva din ele mi-au spus asta:

“De când am început sesiunile de coaching cu Mihaela mi-am închis frumos şi sigur probleme emoţionale cu care m-am luptat ani de zile. M-am pus la drum către ce mi-am dorit dintotdeauna şi anume, să fiu liberă să fiu eu, să am încredere în cine sunt şi ce pot.

Ce e frumos în programul Mihaelei este că funcţionează natural, de la sine, câteodată nici nu-ţi dai seama cum se schimbă lucrurile, te trezeşti luminat, liniştit.

Şi asta doar cu resursele tale pe care Mihaela te ajută să le vezi şi să le valorifici.”

Adina Sima – Antreprenor, Dulce Bun

“Pot spune că, în primul rând, programul Mihaelei m-a ajutat să-mi recapăt încrederea în mine, atât pe plan profesional, cât și personal. Totodată, m-a ajutat să-mi îmbunătățesc calitatea relațiilor cu ceilalți. Și, mai ales, cu mine însămi 🙂

Am văzut beneficiile încă de la primele ședințe și, odată cu aceste beneficii, a apărut și claritatea în viața mea. Pe parcurs, am văzut cum îmi schimb atitudinea în fața stresului și a anxietății.

Procesul acesta de transformare necesită participarea activă a unui specialist și Mihaela este acest specialist pe care îl recomand oricui vrea mai mult pentru el și viața lui.

Eu am primit îndrumare și am avut înțelegeri benefice la fiecare întâlnire avută, atât individuală, cât și în grup. Iar practica în comunitatea creată de ea mi-a adus mereu inspirație și suport pentru a continua transformările începute în timpul programului. Mulțumesc, Mihaela!”

Stefania Smalberger – Consultant Dezvoltare Personală

“M-am înscris în program fiindcă în acel moment aveam nevoie să mă lămuresc în legătură cu drumul meu profesional – dacă să continui cu antreprenoriatul sau să renunț și să merg pe calea ușoară – a angajatului. Am găsit răspunsul, și chiar unul neașteptat, care mi-a permis să combin ambele drumuri.

Dar am găsit mult mai mult de atât. Am găsit răspunsuri la întrebări cu care mă luptam de mai multă vreme și un mod de a privi tot ceea ce mi se întâmplă dintr-un alt unghi, mai blând, mai constructiv și, în mod surprinzător, mai curajos.

Tot ce am învățat se aplică atât în viața profesională, cât și în cea personală.”

 Ramona Sima – Antreprenor, suav.eu

Mai mult decât un Curs de Dezvoltare Personală!

Nu e nimic mistic, nimic greu de înțeles la ce vom face în cele 12 săptămâni de curs.

În ultimii 5 ani am lucrat cu cliente din nenumărate domenii: de la angajate, la antreprenoare, unele mai tinere, altele mai mature.

Am selectat tot ce a funcționat cu ele și la mine, și așa am creat Metoda Bloom from Within. O metodă simplă de transformare a mindset-ului, cu rezultate puternice.

Cursul Online Bloom from Within înseamnă 12 Module de introspecție și (re)descoperire de sine intense.

Am combinat elemente din Inteligența Emoțională, Neuroștiințe, Teoria Cognitiv-Comportamentală, Psihologia Pozitivă, Mindfulness și Știința Eneagramei, pentru a-ți oferi o experiență Unică și Transformatoare.

În plus, 3 dintre aceste Module sunt 1 la 1. Lucrez exclusiv cu tine prin Consultanță Individuală – 3 ședințe de câte 75 de minute fiecare.

Mai mult, pe toata durata cursului ai sprijinul și feedback-ul meu, disponibil atât pe mail, cât și pe WhatsApp.

Am creat și Comunitatea Bloom from Within – din care vei face și tu parte după terminarea programului. Acolo vei găsi mereu inspirație și suport ca să continui transformările de la început.

Între întâlniri, ai de făcut exerciții puternice, care ajută să ajungi cu un pas mai aproape de obiectivul tău. Mi le trimiți apoi mie, iar eu sunt pregătită să te ghidez, prin feedback și înțelegere.

Ai parte astfel o experiență personalizată, axată pe nevoile și cerințele tale specifice.

Săptămânal ne vedem LIVE pe Zoom, pentru teoria + exercițiile Modului aferent.

Citește mai jos și vezi ce facem concret în fiecare săptămână.

Ce facem în cele 12 săptămâni?

Ți-am pregătit o experiență fascinantă, transformatoare.

Vei (re)descoperi ce înseamnă să trăiești conform Valorilor tale și să iei decizii cu Curaj și Claritate în fiecare arie a vieții tale.

Te vom aduce acolo ușor, ca să-ți observi progresul de la săptămână la săptămână.

Iată cum arată fiecare săptămână din Curs:

Săptămâna 1 - Cum funcționează creierul?

În primul rând, în prima săptămână ne ocupăm să ne cunoaștem unele cu altele, să discutăm despre desfășurarea Cursului, și să trecem peste Logistică. Vei afla totul despre desfășurarea Cursului Bloom from Within.

Apoi, îți stabilești obiectivele: Ce vrei să obții cu ajutorul Cursului?

Odată rezolvate lucrurile astea, începem în forță și discutăm despre Creier. Descoperi cele două roluri ale Creierului și cum îți afectează fiecare dintre ele viața.

La fel, vom vedea de unde vin obiceiurile. Afli cum s-au format obiceiurile tale nesănătoase și cum poți crea obiceiuri sănătoase, care să le ia locul.

Tot acum ne uităm la emoții: cum apar emoțiile negative, când te ajută și când nu.

La sfârșitul acestei săptămâni, deja ar trebui să-ți fie mult mai clare alegerile pe care le-ai făcut până acum, precum și traiectoria vieții tale.

Săptămâna 2 - Sabotorii: Recunoaște Tiparele de Gândire care te Sabotează

Sabotorii: Recunoaște Tiparele de Gândire care te Sabotează

În a doua săptămână ne uităm la toate modurile în care mintea ta te sabotează. Mai exact, la cei 10 Sabotori.

Ca să-i înțelegem mai bine, ne uităm la cursul vieții tale și vedem cât de mult te-au ajutat (sau te-au încurcat) acești sabotori.

Odată ce i-ai înțeles, îți arăt cum faci diferența între gândurile constructive și cele sabotoare. Apoi, îți arăt cum pui “la treabă” gândurile, ca să te reglezi emoțional și să dezvolți rezistență în fața stresului și a problemelor.

Primești Tehnica IANCA și încă un exercițiu-temă ca să-ți dezvolți limbajul emoțiilor – și să fii mereu în contact cu emoțiile tale.

După această săptămână ar trebui să înțelegi de ce uneori nu ai încredere în tine, simți emoții negative în fața provocărilor, sau deciziilor importante. Mai mult, afli cum să-ți recunoști și adresezi emoțiile puternice.

Săptămâna 3 - Sabotorii: Neutralizarea celor 10 Sabotori

În săptămâna 3 continuăm cu Sabotorii și te învăț cum să-i neutralizezi: să nu mai iei decizii din emoții negative (frică, rușine, vină, furie).

Tot acum înveți să vezi legătura dintre emoțiile cele mai des trăite și gândurile tale. Ca să identifici acea voce care uneori îți spune că nu ești suficient de bună/puternică/deșteaptă și să o transformi în aliatul tău.

Tot în această săptămână vei primi o serie de exerciții care te eliberează de credințele limitative despre tine.

În plus, primești și 8 exerciții de neutralizare a Sabotorilor – vei face ceea ce se numește fitness mental.

După această săptămână ar trebui să identifici de ce nu ai Curaj să iei anumite decizii/să faci anumite lucruri…apoi să rezolvi aceste motive.

Săptămâna 4 - Tiparul Echilibrului Emoțional și al Înțelepciunii de Viață

Acum descoperi al 11-lea Tipar Mental: Puterea Înțelepciunii

După partea teoretică, primești 3 exerciții prin care transformi problemele în oportunități. Ca să nu te mai lași afectată de un eșec în carieră (de exemplu), ba chiar să-l transformi într-un “cadou”.

Tot aici vom discuta despre cele 5 Tehnici Puternice pe care le vei folosi ca să transformi rezultatele din viața și cariera ta. Mai mult, cu ajutorul acestor tehnici vei avea claritate în viața ta și vei deveni mult mai hotărâtă în luarea deciziilor importante.

La sfârșit, continuăm cu practica exercițiilor pe care le-am prezentat în Modulul 3, și primești 2 exerciții noi de fitness mental.

După această săptămână ești mult mai optimistă și sigură pe tine. Înțelegi că pe lângă Sabotori, ai în tine și Susținători, care te pot ajuta în orice aspect al vieții ai nevoie.

Săptămâna 5 + 6 - Ședințe Individuale: Explorarea valorilor reale și profunde

Ne vom vedea pentru două ședințe de coaching individual (stabilim împreună programul) ca să te ajut să-ți descoperi valorile personale.

Valorile reprezintă priorități care îți spun cum să-ți trăiești viața, aici și acum. Ce alegeri să faci și unde să-ți investești resursele.

Fiindcă viața e scurtă, trebuie să te siguri că trăiești în armonie cu Valorile tale. Doar așa vei simți împlinirea aceea profundă la care acum doar visezi.

După ce-ți identifici valorile, vom stabili împreună un cadru în funcție de care vei lua de acum decizii importante.

După aceste două săptămâni, ai un plan și un nou mod de a-ți trăi viața. Un mod care să-ți aducă dezvoltare, claritate, echilibru și împlinire.

Săptămâna 7 - Explorarea Punctelor Forte

În această săptămână îți prezint punctele forte umane, așii din mânecă pentru împlinire și fericire reală. Apoi, te ajut să-ți descoperi punctele forte personale.

Tot aici te ajut să conștientizezi ce te motivează și îți întreține pasiunea în carieră, și cum poți folosi acest ceva în folosul tău, să-l activezi oricând, ca să avansezi și să muncești doar din pasiune.

Pe lângă asta, îți arăt cum îti poți menține un nivel de energie echilibrat de-a lungul zilei , iar seara să ai energie și chef pentru momentele petrecute alături de persoanele dragi.

Bineînțeles, și aici vei avea parte de exerciții practice, ca să aplici imediat partea teoretică.

La sfârșitul săptămânii 7 începi să-ți faci o idee clară asupra lucrurilor la care ești bună, asupra pasiunilor și calităților tale.

Săptămâna 8 - Integrarea Punctelor Forte

Îți arăt cum folosești conștient Punctele Forte, și le pui la treabă ca să-ți avansezi viața și cariera.

Explorezi ceea ce te face unică și începi să te valorizezi intern. În plus, primești exerciții care ajută să-ți antrenezi punctele forte în activitățile zilnice.

Din săptămâna 8 ar trebui să reușești să renunți la nevoia de validare externă.

Înțelegi că, pe lângă defecte, ai și foarte multe calități și că tu însăți dispui de calitățile pe care le admiri la alții.

Începi să nu mai ai nevoie de aprecieri din exterior și să funcționezi pe baza modului în care tu însăți te apreciezi.

Săptămâna 9 - Dezvoltarea Punctelor Forte

Odată ce ți-ai descoperit punctele forte și le-ai integrat în ființa ta, e timpul să înveți cum le folosești. La fel ca o super putere, acestea pot fi amețitoare la început.

Aici îți arăt ce fac oamenii de succes pentru transformarea vieții și carierei lor și vedem ce poți învăța de la ei.

Fiindcă, mai mult ca sigur, ești înconjurată de oameni minunați, te voi învăța cum să-ți iei forță și inspirație de la oamenii din jur și să-ți creezi propriul succes.

Ne uităm și la două situații: atunci când utilizezi prea puțin punctele forte, și atunci când le utilizezi prea mult.

Vezi cum îți influențează viața ambele situații, și cum poți evita neplăcerile care ar putea veni din aceste situații.

Din această săptămână vei ieși inspirată, cu o percepție clară a valorilor, calităților și puterilor tale. Vei avea și exemplele altor oameni care au reușit să-și transforme viețile cu ajutorul acestor Informații.

Săptămâna 10 - Utilizarea Conștientă a Resurselor Interioare

Aceasta este o săptămână 100% practică. Ne vom uita la problemele cu care te confrunți (pe plan personal și profesional) și vedem cum poți să-ți folosești resursele interioare puternice ca să le depășești.

Tot acum ne întoarcem puțin la Sabotori și descoperim calitățile din spatele lor. Vei lua aceste calități și le vei transforma în forța ta, în ceea ce te face unică.

Vom face și exerciții, ca să integrăm în personalitatea ta toate resursele descoperite în Curs: reglarea emoțională, gestionarea sabotorilor, cele 5 puteri interioare, valorile, punctele forte.

Din săptămâna 10 ieși cu mai multă claritate și Curaj. Vezi exact cum poți să-ți rezolvi problemele într-un mod productiv, și ești o femeie mult mai împlinită și mai sigură pe ea.

Săptămâna 11 - Ședință Individuală: Rețeaua de Sprijin

Continuăm ce am început în Săptămâna 10 cu o ședință individuală de data asta.

Lucrăm 1 la 1 ca tu să explorezi și să înveți cum îți poți folosi resursele exterioare (nu doar pe cele interioare), ca să rezolvi provocările din viața și cariera ta.

La sfârșitul acestei ședințe știi exact cum să identifici, evaluezi și integrezi resursele interioare și exterioare pentru a transforma părțile vieții tale care te nemulțumesc.

Săptămâna 12 - Concluzii și Next Steps

E timpul să tragem linie și să ne uităm la obiectivele de acum 12 săptămâni. Să le comparăm cu rezultatele de acum.

Stabilim o nouă serie de obiective pentru viața și cariera ta și facem împreună planul de îndeplinire al acestor obiective.

De aici vei practica în continuare, dar nu vei fi singură! Te alături Comunității Bloom from Within. O comunitate unde sunt fostele absolvente ale acestui Curs (și a ședințelor individuale), unde primești bilunar noi exerciții, bonusuri, reduceri pentru viitoare Cursuri.

În această Comunitate se va întâmpla ceva, ce cred că nu mai există acum, în România: susținere reală după ce finalizezi Cursul, cu noi materiale și exerciții pentru tine.

Până la sfârșitul celor 12 săptămâni ești o nouă femeie. Mai sigură pe tine și pe emoțiile tale. Identifici și oprești Gândurile Sabotoare. Afli de unde îți iei puterea. Trăiești conform Valorilor tale. Aplici tot ceea ce ai învățat unde ai cel mai mult nevoie.

Cum arată Viața ta după ce parcurgi Cursul Bloom from Within?

În primul rând, pentru că acesta nu este doar un alt program de self-help: toate schimbările pe care le simți sunt la nivel profund.

Nu ne vom ocupa cu citate motivaționale, sau cu schimbări de fațadă. Lucrăm cu mintea și cu gândurile tale.

Odată ce îți pui gândurile în ordine și le faci să lucreze pentru tine, observi schimbări majore în viața ta. Menționez aici câteva dintre ele.

Dar s-ar putea ca tu să ai și alte surprize plăcute 🙂 

În timpul și după ce finalizezi Cursul Bloom from Within:

Îți descoperi Valorile și începi să trăiești în Armonie cu ele

Acționezi cu Claritate și cu Echilibru când ai o provocare în față

Ai mult mai multă încredere în Valoarea ta, în cine ești ca om

Înveți ce înseamnă Limite Sănătoase și prinzi curajul să le pui și să le ceri

Iei orice situație neplăcută – inclusiv criza actuală – și o transformi într-o oportunitate

Îți dezvolți atât inteligența pozitivă, cât și cea emoțională și afli cum Rezolvi Conflictele într-un mod sănătos, echilibrat

Te descurci mult mai bine cu Stresul, nu te mai simți copleșită de acesta

Prinzi Curajul și Claritatea să faci Schimbări Majore în carieră (orice simți nevoia acum)

Vei lua Decizii Curajoase pentru Afacerea ta, și astfel ai Rezultate mai bune

În principiu, tu ești mult mai bine cu tine. Iar această nouă stare de bine îți afectează viața pe toate planurile. Tu decizi unde e mai multă nevoie să intervii.

Intră acum în Cursul Bloom from Within și Transformă-ți Viața!

Prețul Special e Valabil doar până Expiră Cronometrul

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Îți ofer un Bonus în Valoare de $995!

Odată cu accesul la Curs, primești acces la Încă un Program de Dezvoltare:

Master Your Mind,

Master Your Life.

Este un Program gândit de Shirzad Chamine – părintele Inteligenței Pozitive.

Inteligenţa Pozitivă indică măsura în care deţii controlul asupra propriei minţi. Implicit, determină şi măsura în care aceasta acţionează spre binele tău.

Shirzad a creat termenul de PQ – Coeficientul Inteligenţei Pozitive – care reprezintă “procentul din timp în care mintea ta acţionează mai degrabă ca un prieten decât ca un duşman; sau, cu alte cuvinte, procentul din timp în care mintea te slujeşte, în loc să te saboteze”.

Cu ajutorul Programului său, vei intra mult mai profund în Subiectul Inteligenței Pozitive și îți vei antrena mușchii creierului , astfel încât mintea să devină cel mai bun prieten al tău.

Transformă-ți întreaga viață…
…la prețul unui Concediu!

Sincer, mi-a fost destul de greu să găsesc un Preț pentru acest Curs. Până la urmă, cum să-l calculezi?

Tu ai putea de exemplu să-ți pui o taxă pentru Jobul la care nu ai aplicat, fiindcă ai crezut că nu ești suficient de bună?

Ai putea să te taxezi pentru clienții pe care nu i-ai avut, fiindcă n-ai avut curaj să ieși în față cu Oferta ta?

Ai putea să calculezi cât te-a costat fiecare Relație în care ți-a fost frică să fii tu?

Poți să calculezi o taxă pentru zilele în care ai fost tratată fără respect, pe nopțile în care ai fost prea obosită să stai cu cei pe care-i iubești, pentru diminețile în care ți-ai urât viața, fiindcă nu ești mulțumită de job?

Poți să taxezi fiecare eu nu merit! eu nu pot! sunt o impostoare! nu am ce căuta aici! sunt incapabilă! nu voi reuși?

…nu cred că poți pune preț pe așa ceva.

M-am uitat în afară și la concurență, să-mi fac o idee.

Un astfel de program online, împreună cu Bonusul Exclusivist pe care îl primești, e evaluat la peste $2000!

Dar eu nu vreau ca partea financiară să se pună între tine și dezvoltarea ta!

Așa că m-am întors la obiectiv. Ce-mi doresc de la tine, după ce termini Programul?

Să fii TU – pur și simplu. Relaxată în fața provocărilor. Curajoasă în fața unei decizii. Frumoasă interior și exterior – și conștientă de asta.

Vreau să te simți mereu ca în concedii: relaxată, alături de cei dragi, fără stres inutil și fără gânduri intruzive, care să-ți umbrească fericirea.

Și vreau să-ți fie accesibil să ajungi aici.

Așa că accesul la:

1. Cursul Bloom from Within – Ediția 3, revizuită și îmbunătățită.

2. Cele 12 Module care cuprind:

3. Ședințele de Grup (9) și Individuale (3).

4. Nenumărate exerciții și ore de Coaching.

5. Comunitatea Bloom from Within unde vei primi în continuare Exerciții.

6. Feedback-ul și ghidarea mea personalizată pe Mail și WhatsApp.

7. Bonusul în Valoare de $995, care conține o Metodă de Lucru ce deja a ajutat peste 500.000 de oameni.

Te va Costa doar 1680RON 1366RON!

Mai puțin decât un concediu de câteva zile, oriunde în România.

Dacă stai să te gândești, asta înseamnă puțin peste 100 RON/ săptămână.

Ai și posibilitatea să plătești în 3 rate egale. Ca să-ți fie și mai ușoară decizia.

Grăbește-te însă! Datorită formatului Unic, cu 3 ședințe individuale de Consultanță Personalizată, Locurile sunt Limitate – și nu vrei să se ocupe înainte de a lua o decizie.

Începe să-ți Trăiești Viața cu Încredere în tine și în forțele tale!

Prețul Special e Valabil doar până Expiră Cronometrul

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

(doar 1680RON 1366RON!)

Garanție 100% Money Back – timp de 30 de Zile

Vreau să-ți mai iau o grijă de pe cap. Așa că-ți ofer Garanție 100% Money Back timp de 30 de zile de la începerea Cursului.

În 30 de zile deja vei fi parcurs aproape un sfert din Curs. Dacă nu eşti mulţumită, îmi spui și primești banii înapoi.

Îți ofer această garanție ca să te poți concentra 100% pe Dezvoltarea ta, fără riscuri inutile.

Eşti pregătită?

Dar dacă Refuzi Invitația mea?

Nu vreau să te sperii cu scenarii apocaliptice. Dacă refuzi această invitație, lucrurile vor continua ca și până acum. Nimic mai mult, nimic mai puțin.

Asta înseamnă că:

Te vor sabota în continuare aceleași tipare de gândire – pentru că nu ai știut să le identifici și să le depășești

Calitățile și Talentele tale rămân ascunse – fiindcă nu ai reușit să descoperi punctele forte ale personalității tale

În continuare nu trăiești conform Valorilor tale – fiindcă nu ai reușit să-ți clarifici care sunt

Fiindcă nu trăiești în armonie cu Valorile, nu vei avea Claritate și Focus pe termen lung – și nu vei da niciodată 100% în orice ai face

Nu vei ști cum să-ți dozezi energia și motivația, pentru a fi mereu prezentă și implicată în ceea ce faci

Succesul îți va fi străin – pentru că nici nu l-ai definit (ce înseamnă pentru tine), nici nu ți-ai stabilit pașii pentru a ajunge unde-ți dorești

Rămâi la același nivel de încredere în tine – nici nu crești, nici nu scazi

Vei munci în continuare pentru ceva ce nu te împlinește – fiindcă încă nu ți-ai găsit calea

Desigur, vei mai pierde câteva lucruri importante:

12 Module de Mentorat cu mine care cuprind:

9 Webinarii LIVE de Grup

3 ședințe de Coaching Individual

Suportul Personalizat disponibil în fiecare pas al Procesului

Accesul la Comunitatea de Suport unde găsești femei exact ca tine, care trec prin aceeași Călătorie de Cunoaștere și își depășesc propriile provocări

30 de Tehnici, Modele, Exerciții pentru autocoaching

Prețul Special – Reducere de 336 RON

Garanția 100% Money Back – valabilă 30 de zile de când începe Cursul

Poate cel mai rău lucru care se poate întâmpla, este că nu se va întâmpla nimic dramatic. Rămâi în același loc. Nici mai bine, nici mai puțin bine. Stagnezi.

Chiar îți dorești o viață statică, sabotată de propriile gânduri, o viață în care potențialul tău a rămas îngropat sub idei preconcepute și frică?

Eu nu-mi doresc asta pentru tine – și cu siguranță nici tu nu o vrei pentru tine.

Fă primul pas azi, acum, și pune-te pe tine pe primul loc. Hai cu mine și hai să lucrăm împreună la mindsetul tău. Să te aducem în locul unde-ți dorești să ajungi și să lucrăm la o schimbare permanentă.

Care-ți va îmbunătăți toate ariile vieții.

Răspunsuri la Întrebări Frecvente 

1. Care este prețul Cursului?

Accesul la curs este doar 1680RON 1344RON.

2. Pot achita în rate?

Da, plata în rate este disponibilă.

Poți achita în trei rate, de 560RON fiecare.

Prima în momentul înscrierii, restul la două date ulterioare.

3. Când începe Programul?

Prima întâlnire LIVE (Online, pe Zoom) va avea loc Sâmbătă, 23 ianuarie, ora 11.30.

4. De ce este o perioadă limitată de înscrieri?

Deoarece toate vom parcurge o călătorie împreună, urmând o metodă clară. Îmi doresc să fim mereu în același punct și la aceeași lecție.

În plus, pe toată durata cursului, atenția mea va fi acordată 100% participantelor – așa mă asigur că nimeni nu e lăsat în urmă.

5. Programul meu e destul de încărcat. Dacă ratez o întâlnire LIVE, ce fac?

Nu e nicio problemă dacă nu poți veni LIVE.

Dacă ratezi o întâlnire, îți pun la dispoziție înregistrarea + exercițiile și tehnicile practice. Ai și suportul meu pe e-mail și WhatsApp pentru Ghidare și Feedback.

Îți recomand totuși să încerci să participi LIVE, deoarece vei avea ocazia să pui întrebări, sau să aprofundezi anumite concepte.

6. Cum funcționează Garanția 100%?

Garanția 100% money back este valabilă 30 de zile.

Dacă pe parcursul acestui interval de timp decizi că Metoda prezentată în Curs nu este pentru tine, îmi scrii și îți restitui plata.

Fără întrebări.

7. Ce are Special Comunitatea de Suport a acestui Curs?

Comunitatea va fi mereu acolo pentru tine. Este o comunitate cum nu am mai întânit la concurenții mei: după terminarea cursului, continui practica GRATUIT, în sesiuni Bilunare de Mastermind, alături de mine care au preocupări și provocări ca ale tale.

8. Am acces la materiale și după terminarea Cursului?

Da.

Materialele pe care le primești în aceste 12 săptămâni sunt ale tale pe viață.

9. Cum știu dacă mi se potrivește programul?

Acest program se potrivește tuturor femeilor care vor mai mult de la viață. Programul este pentru tine și te poate ajuta să ai o carieră împlinită, indiferent dacă vrei să rămâi în continuare angajată, sau să pornești pe cont propriu.

Înveți să ai claritate în gânduri și în emoții, să pui limite sănătoase, să ai încredere în tine, să-ți pui în lumină valoarea

De ce Succesul pare a fi Rezervat doar anumitor oameni?

 

Ai observat că sunt câteva femei pentru care succesul pare că vine de la sine?

Doar lor le merge bine business-ul, doar ele au realizări profesionale de care se mândresc?

Le vezi în online mereu aranjate, mereu energice, mereu vesele…se bucură de o viață profesională de succes și au și familii minunate lângă ele?

Crezi că ele se nasc cu un ADN diferit decât al tău, că viața nu le-a aruncat provocări în față?

Cum reușesc?

Nici pe departe!

Sunt pur și simplu femei care știu să profite de atuurile lor, care știu la ce sunt bune și la ce nu…așa că se concentrează și monetizează doar părțile care le ajută.

În același timp, nu acordă atât de multă atenție părților negative. Dacă eșuează, își iau lecția și merg mai departe. Înțeleg că totul depinde de percepție. Se asigură că atitudinea lor e una de acceptare față de propriile defecte: în niciun caz de pedepsire sau victimizare.

Asta îți propun și ție!

Îți propun o Călătorie intensă de 12 săptămâni, la sfârșitul căreia:

Știi cum să-ți identifici și reglezi emoțiile

Descoperi ce sunt Sabotorii și cum să-i ții în frâu

Afli cum să-ți folosești cele 5 puteri interioare

Îți descoperi Valorile și începi să trăiești în Armonie cu ele

Îți identifici punctele forte și le aplici în fiecare zi din restul vieții tale

Ca să nu mai spunem că după, faci parte dintr-o Comunitate exclusivistă și continui această călătorie pentru cât timp ai nevoie.

Nu pot să-ți promit că nu vei mai avea niciodată probleme. Dar îți pot promite că acum, în sfârșit, ai la dispoziție instrumentele necesare ca să depășești ușor aceste probleme.

Vei putea să te uiți la ceea ce ți se întâmplă în cu totul alt mod. Într-un mod mai blând, cu înțelegere. Într-un mod constructiv și curajos.

Nu vreau să-ți promit scurtături, metode revoluționare prin care să-ți transformi viața. Vreau doar să te ajut să-ți vezi și să-ți valorifici propriile tale resurse.

Și să-ți schimbi astfel viața natural, fără transformări bruște și stresante. Pas cu pas, săptămână de săptămână, cărămidă cu cărămidă, punem bazele noii tale vieți.

O viață în care ești conștientă de tine, ai încredere în valoarea ta. Îți dai voie să te exprimi așa cum ești, și îi lași și pe alții să te descopere așa.

O viața în care ai trecut la următorul nivel în cariera sau afacerea ta. În care faci lucrurile cu motivație, iar seara o petreci cu bucurie alături de cei dragi.

Căutai un semn?

L-ai găsit.

Acum, mai trebuie doar să te decizi: vii cu mine?

Învață cum să-ți pui în Valoare Resursele Interioare și să-ți Transformi Viața și Cariera!

Prețul Special e Valabil doar până Expiră Cronometrul

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

(locuri limitate!)

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi.

 

Telefon: 0749.306.232

Facebook: @mihaelamolner.coach

Instagram: @mihaelamolner.coach