Dragă cititorule,

Simte-te binevenit(ă) să explorezi paginile acestui site.

Aici îți împărtășesc experiența și rezultatele clienților mei prin procesul UnPattern.

Iar dacă explorând site-ul, te întrebi pe ce planuri te pot sprijini și pe tine, scrie-mi un mesaj pe Whatsup cu provocarea ta. Îți voi răspunde cu drag!

Mihaela Molner

Human Behaviour Coach,
Specialist în Psihologia Comportamentelor

Nu ne putem rezolva problemele cu aceeași gândire pe care am folosit-o când le-am creat

ALBERT EINSTEIN

Acesta este citatul care mi-a ghidat pașii în ultimii ani spre omul și profesionistul de astăzi.

Din pasiune pentru înțelegerea puterii minții de a modela vieți și destine, m-am perfecționat în Psihologia Comportamentelor prin multiple studii, certificări și specializări din țară și internaționale în Coaching Cognitiv-Comportamental, Emotional Loyalties System (Terapie Sistemica de Familie, Psihologia Măștilor și Psihologia Legilor Universale), Psihologia Tiparelor Sabotoare, Mental Fitness, Executive Coaching și Neuroștiință.

Pe acest drum, cel mai mult m-au modelat și m-au inspirat învățăturile lui Dacian Pășcuță, Shirzad Chamine, John Demartini, Marius Dumitrenco, Zoltan Veres și Monica Ion.

În lucrul cu clienții folosesc instrumentele practice și usor de implementat ale procesului UnPattern care este rezultatul a peste 4,000 de ore de studiu, practică și lucru cu clienții.

În cadrul acestui proces de lucru cu tiparele minții, în sesiunile de coaching și programele de grup, facilitez experiențe revelatoare de învățare și transformare personală, profesională și de business.

Îmi ghidez clienții către acea trăire asumată, gândire conștientă, libertate emoțională, flexibilitate decizională și de comportament care să-i susțină să facă ceea ce vor prin ceea ce sunt, într-un mod care servește în mod echilibrat binele mai înalt al lor și al celorlalți.

Avantajul de care clienții mei beneficiază este contactul meu cu diverse domenii și experiențe, care mă ajută să înțeleg o gamă largă de provocări:
PSIHOLOGIA COMPORTAMENTELOR
pe care o folosesc zilnic cu antreprenorii, managerii, părinții și profesioniștii din diverse domenii pentru a-și depăși limitele și blocajele personale și profesionale
EXPERIENȚA DEPĂȘIRII UNUI BURNOUT

de gradul 9/10 și gestionarea eficientă a Sindromului de Oboseală Cronică (ME/CFS) mă ajută să înțeleg și să sustin clienții în vindecarea somatizărilor emoționale care stau la baza a diverse afecțiuni fizice

BUSINESS

unde îmi folosesc experiența profesională de 25 de ani, din care 16 ani de antreprenoriat, leadership și administrarea afacerilor, mă ajută să am o înțelegere largă asupra provocărilor de business, leadership, productivitate și dinamici relaționale de echipă

PARENTING
sunt mama a doi copii pe care îi iubesc foarte mult. Pentru ei mi-am dorit să-mi depășesc condiționările propriei matrice de părinte. Ca să le fiu azi un părinte mai bun decât ieri, un model de creștere și reziliență în viață. Ca să am energia fizică și emoțională necesare de a fi lângă ei, atunci când au nevoie, în felul în care au nevoie
RELAȚII DE CUPLU

unde propria experiență în dinamici disfuncționale de cuplu, conflicte și dependență emoțională, mă ajută să înțeleg în profunzime mecanismele psihologice din spatele unei relații toxice pentru a-mi susține clienții să-și dezvolte relații armonioase, pline de iubire, înțelegere și suport.

În munca de coaching 1 la 1 și în ateliere de grup mi-am ajutat clienții:

În zona de business, ajut companiile și anteprenorii:

Conectează-te cu mine

Înscrie-te cu adresa principală de e-mail la newsletter. Când îți scriu, îți împărtășesc experiențe din sesiunile de coaching, articolele pe care le public și gândurile pe care le contemplu. Adică goodies. 🙂 Fără spam, fără conținut irelevant acestui site.

0749 306 232

hello[at]mihaelamolner.ro

0749 306 232

hello[at]mihaelamolner.ro