unpattern your PARENTING

Pentru părinți și copii fericiți

unpattern your PARENTING

Pentru părinți și copii fericiți

“Vreau să fiu o mamă bună pentru copilul meu”, “Vreau să fiu acel tată pe care eu nu l-am avut”, “ Vreau să-mi îmbunătățesc relația cu copiii”- sunt cele mai dorite intenții pe care părinții mi le împărtășesc când începem să lucrăm.

Vrei și cauți să dai tot ce e mai bun copilului tău. Dar ce înseamnă acest „ce e mai bun”? Care e definiția ta?

Sunt trei mari daruri pe care le poți face pentru fericirea copilului tău, pe lângă tot ce îi oferi deja.

Pentru a fi un părinte bun pentru copilul tău transformă și vindecă azi ceea ce nu ai vrea să trăiască, să simtă, să facă la fel ca tine în viitor. Acesta este primul dar.

Copilul tău învață despre ce este viața și despre cum să o trăiască în primul rând de la tine.

Îți copiază modul de gândire, credințele, fricile, dezamăgirile, furiile, tristețile, anxietățile pe care le simți. Îți copiază alegerile, reacțiile și deciziile pe care le faci. Îți copiază rănile și traumele pe care nu ți le-ai vindecat, mecanismele de supraviețuire pe care ți le-ai creat pentru a le face față.

Ce anume ai vrea să nu preia copilul de la tine? Ce parte a vieții lui ai vrea să fie diferită de a ta?

Fii oglinda potrivită în care copilul tău se reflectă zi de zi pentru a-l ajuta să crească într-un adult care manifestă încredere, valorizare și stimă de sine puternice. Acesta este al doilea dar.

Copilul își construiește încrederea de sine din modul în care se vede prin ochii tăi. Laudele exagerate, presiunea pe performanță, criticile și nemulțumirea constante afectează profund imaginea sa de sine.

Înțelege tiparele de parenting pe care le-ai preluat de la părinți. Echilibrează relația cu părinții. Acesta este al treilea dar pentru copilul tau.

Dacă te întrebi de ce oricât de mult te străduiești, oricât de mult ai citit și studiat tehnici de parenting, în momentele de stres te reîntorci la vechile tipare de reacție, se întâmplă asta pentru că primii profesori în parenting au fost părinții tăi.

Chiar dacă ți-ai promis că nu vei face ca părinții tăi, că tu nu-ți vei răni copilul și vei fi tot ce n-au fost ei pentru tine, sunt momente în care faci la fel ca ei. Asta te doare.

În procesul UnPattern Your Parenting îți reevaluezi tiparele de părinte, te eliberezi de bagajele care nu-ți aparțin și

devii părintele care vrei să fii pentru copilul tău (Parenting Conștient).

DINTRE REZULTATELE OBȚINUTE DE CLIENȚI ÎN PROCESUL UNPATTERN YOUR PARENTING

Au identificat și transformat tiparele de parenting dizarmonioase preluate de la părinți
Au devenit părinți prezenți și conștienți în relația cu copilul

Au putut aborda diverse situații conflictuale

Au găsit un echilibru între nevoile lor personale și profesionale și nevoile copilului

DINTRE REZULTATELE OBȚINUTE DE CLIENȚI ÎN PROCESUL UNPATTERN YOUR PARENTING

Au identificat și transformat tiparele de parenting dizarmonioase preluate de la părinți
Au devenit părinți prezenți și conștienți în relația cu copilul
Au găsit un echilibru între nevoile lor personale și profesionale și nevoile copilului

ÎNCEPE PROCESUL UNPATTERN YOUR PARENTING

ÎNCEPE PROCESUL UNPATTERN YOUR PARENTING

Ce spun clienții

"Lucrând cu Mihaela pe relația cu fiica mea, am realizat că toate nemulțumirile și respingerea mea constantă față de tot ce făcea și era ea, nu îmi aparțin de fapt. Odată ce am realizat, am și dizolvat aceste automatisme preluate sau oglindite din relația cu părinții mei. A urmat acceptarea și am reușit să îmi văd copilul așa cum este - un om cu propriile dorințe și nevoi, ce nu aveau legatură cu "așa trebuie" sau "așa știu eu că e bine" ale mele. Relația noastră s-a îmbunătățit mult și acum o construim altfel."
Alina Soare
HR Business Partner
"Am avut o relație dificilă cu părinții mei. Modul lor de educare a fost prin bătaie și pedepse. Când a început să crească băiatul, mai ales în perioada divorțului, am observat că am tendința să ridic mâna și să-l pedepsesc. Asta mă făcea să simt că sunt un părinte nedemn și să mă umplu de vină. Nu a fost ușor să răscolesc trecutul și să lucrez pe acele momente dureroase din copilărie. Astăzi însă relaționez cu băiatul meu cu iubire, compasiune și înțelegere, și reușesc, alături de fosta soție, să-i fim părinții de care are nevoie."
Bogdan P.
Agent Vânzări

UNPATTERN YOUR PARENTING

Este pentru tine dacă te regăsești în cel puțin unul dintre următoarele scenarii:
Vrei să crești un copil echilibrat psihic și emoțional
Vrei să fii un părinte prezent și conștient în relația cu copilul tău
Vrei să preiei controlul și să eviți luptele de putere dintre tine și copil, fără să apelezi la pedepse și să-ți pierzi răbdarea
Simți vinovăție și neputință pentru modul în care îți gestionezi uneori emoțiile

ÎNCEPE PROCESUL UNPATTERN YOUR PARENTING

ÎNCEPE PROCESUL UNPATTERN YOUR PARENTING

Ce spun clienții

"Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc! Nu reușeam să rămân însărcinată, iar medicul mi-a recomandat să explorez și posibilele cauze emoționale. Am fost cam sceptică, ce legătură are una cu alta? Dar azi, când mă uit în ochii gemenilor, mă felicit pentru că l-am ascultat și acum sunt cea mai fericită mămică!!!"
Maria Popescu
Mămică
"În primele luni după naștere mi-a fost foarte greu. Bebe a avut un program haotic, plângea mult, iar lipsa de somn și de ajutor mă făcea să mă simt copleșită și nervoasă. Ajunsesem să mă cert zilnic cu soțul meu. Am avut multe tipare de transformat la felul în care gestionam situația :)), iar Mihaela m-a ajutat să o fac cu multă blândețe și compasiune. Recomand oricărei mămici căreia îi este greu să nu mai stea pe gânduri și să apeleze la suportul unui specialist! "
Diana D.
Asistent Manager

Întrebări frecvente

Coachingul psihologic folosește metode și instrumente practice și eficiente care combină pragmatismul din coaching cu profunzimea abordărilor psihologice.Cu ajutorul lor clientul își explorează și remodelează tiparele inconștiente de gândire și simțire din spatele atitudinilor, deciziilor și comportamentelor care îi afectează experiența de viață, bunăstarea și performanța în muncă.

Tiparele sunt scurtături, automatisme, moduri de reacţie la situaţii percepute ca deja cunoscute. Creierul este programat să funcționeze în tipare. Acestea sunt reacții aplicate cândva în trecut, cu efecte favorabile la momentul respectiv. Aceste tipare îți sunt specifice ție și experienței tale de viață. Ansamblul lor creează o hartă personală prin care interpretezi realitatea și pe care o manifești în parenting, relații, business, sănătate, carieră.

Un Human Behaviour Coach specializat în Coaching Psihologic include în metodele și instrumentele folosite abordări psihologice avansate care explorează aspecte din trecutul clientului stocate în subconștient sub formă de tipare și care în prezent îl împiedică să-și atingă obiectivele de viață sau de business.

Coachingul Psihologic se adresează persoanelor care nu au afecțiuni de sănătate mintală semnificative clinic sau niveluri anormale de suferință. O persoană aflată în această situație trebuie să apeleze la un psihoterapeut/psihiatru specializat în tratarea respectivei afecțiuni.

Tiparele, per se, nu sunt dăunătoare. Folosirea unui tipar pe pilot automat la momentul nepotrivit, în felul nepotrivit, pentru scopul nepotrivit, este dăunătoare. În cadrul procesului UnPattern îți aduci tiparele din subconștient în conștient și capeți autonomia de a le folosi conform contextului și nevoilor tale.

UnPattern este un proces de lucru care combină metode și instrumente de remodelare a tiparelor emoționale, decizionale și de comportament prin care te manifești ca persoană, părinte, partener sau profesionist și care îți afectează negativ viața, cariera și/sau afacerea. Acest proces l-am perfecționat în peste 4000 de ore de studiu de specialitate și practică cu clienții în ședințe de coaching 1:1 și de grup. Procesul este structurat și 100% personalizat pe nevoile, provocările și obiectivele tale.

Te invit să ne cunoaștem

Mihaela Molner

Human Behaviour Coach
Specialist în Psihologia Comportamentelor

Expertiza mea este să asist oamenii să descifreze de ce fac ceea ce fac, să-și dizolve cauza cauzelor care îi împiedică să-și rezolve provocările și să-și atingă obiectivele, folosind instrumente avansate din Psihologia Comportamentelor.

Îmi ghidez clienții către acea trăire asumată, gândire conștientă, libertate emoțională, flexibilitate decizională și de comportament care să-i susțină să facă ceea ce vor prin ceea ce sunt, într-un mod care servește în mod echilibrat binele mai înalt al lor și al celorlalți.

În sesiunile de coaching și programele de grup facilitez experiențe revelatoare de învățare și transformare personală, profesională și de business printr-un proces de lucru cu tiparele minții numit UnPattern pe care l-am perfecționat în peste 4,000 de ore de practică și lucru cu clienții.

Am urmat multiple studii, certificări și specializări din țară și internaționale în Coaching Cognitiv-Comportamental, Emotional Loyalties System (Teoria Fidelității Emoționale, Psihologia Măștilor și Psihologia Legilor Universale), Psihologia Tiparelor Sabotoare, Mental Fitness, Executive Coaching și Neuroștiință.

„Practică, nu teorie” este drive-ul din spatele acțiunilor mele.

Avantajul de care clienții mei beneficiază este experiența mea personală directă de Antreprenoriat, Leadership, Burnout, Parenting și Relații disfuncționale care mă ajută să înțeleg o gamă largă de provocări.
Află mai multe

Te invit să ne cunoaștem

Mihaela Molner

Human Behaviour Coach
Specialist în Psihologia Comportamentelor

Expertiza mea este să asist oamenii să descifreze de ce fac ceea ce fac, să-și dizolve cauza cauzelor care îi împiedică să-și rezolve provocările și să-și atingă obiectivele, folosind instrumente avansate din Psihologia Comportamentelor.

Îmi ghidez clienții către acea trăire asumată, gândire conștientă, libertate emoțională, flexibilitate decizională și de comportament care să-i susțină să facă ceea ce vor prin ceea ce sunt, într-un mod care servește în mod echilibrat binele mai înalt al lor și al celorlalți.

În sesiunile de coaching și programele de grup facilitez experiențe revelatoare de învățare și transformare personală, profesională și de business printr-un proces de lucru cu tiparele minții numit UnPattern pe care l-am perfecționat în peste 4,000 de ore de practică și lucru cu clienții.

Am urmat multiple studii, certificări și specializări din țară și internaționale în Coaching Cognitiv-Comportamental, Emotional Loyalties System (Teoria Fidelității Emoționale, Psihologia Măștilor și Psihologia Legilor Universale), Psihologia Tiparelor Sabotoare, Mental Fitness, Executive Coaching și Neuroștiință.

„Practică, nu teorie” este drive-ul din spatele acțiunilor mele.

Avantajul de care clienții mei beneficiază este experiența mea personală directă de Antreprenoriat, Leadership, Burnout, Parenting și Relații disfuncționale care mă ajută să înțeleg o gamă largă de provocări.
Află mai multe

ÎNCEPE PROCESUL UNPATTERN YOUR PARENTING