Povestea mea

Nu mi-am dorit să devin coach!

Înțelegerea psihologiei comportamentelor mi se părea o pierdere de timp. Aveam lucruri mai importante de făcut: să cresc un business, să fac bani, să urc cât mai sus în carieră și să am un anumit statut.

Nici măcar nu înțelegeam cu ce mă poate ajuta un coach.

De altfel, când mi s-a recomandat prima oară să-mi dezvolt inteligența emoțională ca să-mi cresc reziliența la stres, am spus că mă descurc singură excelent și că nu am nevoie de coaching. Eram în vârf de carieră, la doar 30 de ani, ce putea să mă afecteze? Lumea era la picioarele mele.

Dar viața avea alte planuri pentru mine.

În timp, au apărut problemele de sănătate. Somatizări ale stresului, care au culminat cu un burnout care m-a scos de pe „șinele” vieții așa cum o știam până atunci.

După doi ani în care am fost zilnic incorerentă în gândire, incapabilă să merg pe picioare și să vorbesc fără să simt dureri în corp și că mă prăbușesc fără suflare, nu am mai avut de ales și am acceptat să-mi iau privirea (și resentimentele) de la ceilalți și obiectivele mărețe exterioare și să mă uit la mine și la dinamica relației mele cu viața.

Pentru însănătoșire am încercat nenumărate terapii și am întâlnit mulți oameni care mi-au fost ghizi și mentori.
Nimic însă nu a făcut diferența ca descoperirea universului propriei minți și a puterii pe care a avut-o în modelarea sănătății, relației de cuplu, a fericirii și performanței mele profesionale.

LUMEA EXTERIOARĂ ÎMI REFLECTĂ LUMEA INTERIOARĂ
Pe măsură ce îmi înțelegeam subconștientul și experimentam transformări eficiente și concrete, am devenit atât de fascinată de Psihologia Comportamentelor, încât a apărut natural dorința de a transmite mai departe ceea ce descoperisem că funcționează și să ajut, la rândul meu, așa cum eu am fost ajutată în obiectivele mele.
PAY FORWARD.
REZULTATE, NU POVEȘTI, NU ILUZII DE MARKETING FRUMOS ÎMPACHETATE
Mi-am ascultat chemarea sufletului și am ales o școală de coaching psihologic. De aici au urmat natural alte studii și specializări în remodelarea gândirii și a comportamentelor, pentru a deveni profesionistul de astăzi.
CONTINUI SĂ ÎNVĂȚ
ȘI SĂ LUCREZ CU MINE ÎN FIECARE ZI

Astăzi sunt un om cu perspectiva vieții complet schimbată și cu numeroase revelații. Zilnic exteriorul meu îmi reflectă evoluția transformărilor interioare.

Am reușit să mă vindec de frici, fobii, tulburări de anxietate, depresie, neîncredere, suferință și emoții negative. M-am eliberat de măști, credințe limitative, de atașamente, de subordonări și traume.

Am dobândit curajul să îmi gestionez propria viață și să îmi asum partea de responsabilitate pentru ceea ce trăiesc. Am ales să urmez un drum care nu se bazează pe relații superficiale, pe nevoia de validare din partea altora sau pe distrageri temporare de la ce contează cu adevărat. Am renunțat la ideea de a îndeplini criterii de succes impuse de alții și am căutat să îmi construiesc propria imagine a succesului.

Am găsit un scop pentru viața mea și am obiective care mă motivează și îmi dau energie.

Am realizat că este foarte important să ne privim sincer pe noi înșine și să ne asumăm că doar noi ne putem elibera de efectele condiționărilor limitative din matricea minții. Când nu ne place ce se întâmplă în viața noastră, avem în noi resurse extraordinare prin care să transformăm.

Trebuie doar să deblocăm ceea ce ne împiedică să le folosim și să o facem. Azi. Nu mâine, nu peste o lună.

PROCESUL unpattern

În prezent, prin procesul UnPattern susțin oamenii să-și atingă obiectivele, să-și trăiască visurile și să-și transforme aspectele vechi, limitatoare, provocatoare din viața personală sau din afacere în ceva nou și împlinitor, prin remodelarea tiparelor de gândire, emoționale și de comportament.

Mulțumesc pentru că ești aici, descoperindu-mi povestea!

Dacă și tu vrei să-ți rescrii povestea personală, profesională sau a afacerii tale, mă voi simți onorată să fac echipă cu tine.

Mihaela

HUMAN BEHAVIOUR COACH,
Specialist în Psihologia Comportamentelor

Ce spun clienții

"Ce ai făcut tu pentru relația noastră de cuplu în 6 luni de când lucrăm împreună, nu am reușit în 2 ani de psihoterapie, Mihaela!"
Diana și George M.
"În urmă cu un an nu se înțelegea nimeni cu mine. Nici măcar eu însămi. Astăzi sunt un om autentic care crede în puterea sa și care ia cele mai bune decizii pentru el și și le asumă. Astăzi simt liniște și calm în sufletul meu."
Florentina T.
Legal Director
"Am purtat în mine multe traume și le-am lăsat să mă definească într-o victimă a celorlalți. Astăzi știu că tot ce s-a întâmplat s-a întâmplat pentru mine. Am dat drumul durerii trecutului și mă bucur de prezent. Și-mi construiesc viitorul nu din traumă, ci din putere și recunoștință."
I. C.
Director Dezvoltare

Conectează-te cu mine

Înscrie-te cu adresa principală de e-mail la newsletter. Când îți scriu, îți împărtășesc experiențe din sesiunile de coaching, articolele pe care le public și gândurile pe care le contemplu. Adică goodies. 🙂 Fără spam, fără conținut irelevant acestui site.

0749 306 232

hello[at]mihaelamolner.ro

0749 306 232

hello[at]mihaelamolner.ro